Förmedlingsuppdrag

Vi garanterar kvaliteten

När du låter oss sälja din bil ingår vår kunskap, vårt engagemang, vårt internationella kontaktnät, vårt goda rykte och våra inarbetade kundrelationer. Vi går igenom din bil lika noggrant som med våra egna och kan därför garantera kvalitet i alla led. Din bil annonseras, exponeras och säljs sedan på samma exklusiva sätt som vi alltid går tillväga på. När det gäller bilar i den övre premiumklassen är inte lägsta pris viktigast för vår kundkrets. Trygghet och smidighet väger ofta tyngre och det kan vi erbjuda. Sammantaget ger det dig bästa möjliga förutsättningar att få mesta möjliga betalt för din bil.

Låg startkostnad

Vår förmedlingsuppdrag bygger på enkelhet. Du betalar en startavgift på 5.000 kr som inkluderar vår noggranna kvalitetsgenomgång (både mekanisk och elektronisk) samt fullständig rekonditionering (både in- och utvändigt). Dessutom ingår fotografering och all annonsering i startavgiften.

Du bestämmer men vi enas om pris

Vi kommer att göra allt för att koppla ihop din bil med rätt köpare och få så bra betalt som det bara går. Det ligger i vår natur och det är det vi gör bäst. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris bilen bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När bilen sedan säljs debiterar vi en förutbestämd procentsats som räknas av från försäljningspriset.

Är du intresserad så kontakta oss omgående för en detaljerad beskrivning. Det finns utförliga legala dokument som våra jurister tagit fram för din trygghet.

Ring: 0733-911 996 och reservera din plats!